Zákaznická podpora

Tipy na vánoční dárky 2018 od EKKA-Gold (2)

Rady a tipy

Stříbrná investiční mince Archa Noemova 1/2 unce.
Cenově výhodný nákup mince z ryzího stříbra udělá radost každému. Zpracování mince německým producentem Geiger Edelmetalle AG je tradičně na vysoké úrovni. Známý motiv na rubové straně zobrazuje opadající hladinu moře po potopě světa, s plující bárkou na vlnách a v popředí letící holubicí s olivovou ratolestí v zobáku. Jsou to symboly naděje a v přeneseném smyslu i znovuzrození - tedy motivy, které se k Vánocům výborně hodí.
Lícní strana zobrazuje heraldické znaky Arménie. Je uvedena nominální hodnota 200 DRAM (mince je zákonným platidlem Arménie), ryzost stříbra Ag 999 a hmotnost 15,55 g (1/2 Oz). "Oz" je označení pro "trojskou unci", což je hmotnostní jednotka, která se po staletí používá při obchodování se zlatem a stříbrem. Vyjádřeno v desítkové soustavě se jedná o 31,1035 gramu ryzího kovu.
K minci, o níž se více informací můžete dovědět zde, doporučujeme přikoupit ochranné pouzdro.


Doporučujeme k nákupu - minci Vám svátečně zabalíme, stačí jen položit pod stromeček.






Ivan Tománek Odborník na vzácné kovy

O autorovi:

Ve finančním sektoru pracuje od roku 1996, původně pro společnost Nationale-Nederlanden / ING.
Od roku 2008 spolupracoval se správcem finančního majetku, německou společností Catus AG Vermögensverwaltung.
Oboru vzácných kovů se věnuje od roku 2009. Je spoluzakladatelem a jednatelem společnosti EKKA-Gold s.r.o.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.