Zákaznická podpora

Tipy na vánoční dárky 2018 od EKKA-Gold (3)

Rady a tipy

Zjevení "zlatého prasátka" očekávají ti, kteří se po celý Štědrý den až do sváteční večeře postí. Pak se mohou těšit, že ho uvidí.
Pro ty z nás, kteří podlehnou svodům na jídlo bohatých svátečních stolů a půst nedodrží, máme skvělou zprávu: pořiďte sobě nebo svým blízkým zlaté prasátko z opravdového ryzího zlata!


Zlatá investiční mince Australský lunární rok 2019 Vepř 3,1 g (1/10 Oz) je od světoznámé australské mincovny The Perth Mint.
Hmotnost mince je 3,11 gramu, tedy 1/10 trojské unce, a je vyražena z ryzího 24 karátového zlata. Nominální hodnota je 15 australských dolarů a jedná se zákonné platidlo Austrálie. Ročník ražby je 2019.

Proč si koupit tuto zlatou minci u EKKA-Gold?

  • Zlato je oblíbený kov, který lidstvo doprovází po tisíciletí - nekoroduje, nedá se zničit, je hezké na pohled i příjemné na dotyk. Pro svůj lesk nikdy neztrácí svou krásu.
  • Investiční mince z ryzího zlata nepodléhají DPH - investor tedy pořizuje cennost bez daně z přidané hodnoty! Je to zcela nepochybně obrovská výhoda.
  • Jedná se o krásný a cenný dárek s trvalou hodnotou.
  • Mince uložená v dárkové etuji udělá Vašim blízkým radost. 

Doporučujeme k nákupu.


Bližší informace a možnost objednání naleznete zde.

Ivan Tománek Odborník na vzácné kovy

O autorovi:

Ve finančním sektoru pracuje od roku 1996, původně pro společnost Nationale-Nederlanden / ING.
Od roku 2008 spolupracoval se správcem finančního majetku, německou společností Catus AG Vermögensverwaltung.
Oboru vzácných kovů se věnuje od roku 2009. Je spoluzakladatelem a jednatelem společnosti EKKA-Gold s.r.o.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.