Zákaznická podpora

Tipy na vánoční dárky 2018 od EKKA-Gold (1)

Rady a tipy

Zlatý investiční slitek GEIGER originál 1 g .9999 Vánoční edice 
německého producenta Leipziger Edelmetallverarbeitung GmbH je vydáván jako speciální nabídka s vánočním motivem.
Zvláštností je originální balení ve čtvercové plastové kapsli. Svojí čtvercovou formou a dalšími atributy se jedná o světovou novinku na trhu se vzácnými kovy.
Plastová kapsle poskytuje zlatému slitku ochranu proti poškození a současně slouží pro uložení certifikátu pravosti s vánočním motivem.


Na přední straně slitku je vyobrazení zámku Schloss Güldengossa a údaje o ryzosti a hmotnosti slitku. Zadní stranu pokrývá mnohočetné zobrazení loga producenta. Dalšími zvláštními atributy jsou prvky bezpečnosti, které znemožňují padělání slitků.


Slitek je vyražen z ryzího 24 karátového zlata. Ryzost se označuje rovněž v tisícinách. Pro RYZÍ ZLATO se tedy používá jak označení "24 KARÁTŮ", tak "999,9/1000".
Slitek Vám dárkově zabalíme - stačí jen položit pod stromeček. Jedná se o hodnotný a cenově dostupný dárek pro každého.
Bližší informace jsou Vám k dispozici zde.


Zlatá investiční mince Archa Noemova 2017 1 gram .9999 Proof limitovaná série
Biblický příběh Noema a jeho archy je hluboce zakořeněn v evropské kultuře a je také symbolický pro Arménskou Republiku. Archa, která ztroskotala po potopě světa na hoře Ararat, je také součástí arménského státního znaku.
Seznamte se se zlatou investiční mincí Archa Noemova – limitovanou sérií, s tímto motivem poprvé vyraženou z ryzího 24 karátového zlata. Pořízením tohoto skvostu s limitní ražbou pouhých 3000 kusů pro celý svět darujete nejen estetický zážitek, ale také trvalou hodnotu. Mince je dodávána v dárkové etuji a certifikátem pravosti. Nejzajímavější je očíslování každé mince, což je rarita - mince se běžně nečíslují. Koupí se stáváte majiteli ORIGINÁLU.





"Stříbrné Archy" byly poprvé vyraženy v roce 2011 a od té doby jsou na světovém trhu velmi dobře přijímány. "Zlaté Archy" jsou historicky prvně vyražené mince  Archa Noemova v ryzím zlatě.
Archa Noemova - symbol naděje, zrození a obnovy života. Tato nádherná a cenově dostupná mince se ideálně hodí jako skvělý vánoční dárek 2018.

Dárek si můžete objednat zde.


Ivan Tománek Odborník na vzácné kovy

O autorovi:

Ve finančním sektoru pracuje od roku 1996, původně pro společnost Nationale-Nederlanden / ING.
Od roku 2008 spolupracoval se správcem finančního majetku, německou společností Catus AG Vermögensverwaltung.
Oboru vzácných kovů se věnuje od roku 2009. Je spoluzakladatelem a jednatelem společnosti EKKA-Gold s.r.o.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.