Zákaznická podpora

Svatý Valentýn - svátek zamilovaných

Rady a tipy

14. února má svátek Valentýn. Svatý Valentýn je patronem všech zamilovaných. Už jste přemýšleli, jak v tento den vyjádříte přízeň svým nejbližším?
Německý producent Leipzieger Edelmetallverarbeitung Vám přichází na pomoc s novou řadou zlatých cihliček Geiger Original - edicí pro zamilované.
V tomto provedení se jedná o speciálně zabalený zlatý investiční slitek 1 gram vhodný jako dárek k vyjádření lásky a náklonosti k blízké osobě. Lze darovat svým partnerům, dětem i rodičům jako poděkování za jejich starostlivou péči. Současně darujete předmět s trvalou (a pravděpodobně v čase rostoucí) hodnotou.
Udělejte radost svým nejbližším krásným dárkem, na který se nezapomíná.

Slitek je vyroben z ryzího 24 karátového zlata. Je uložen ve čtvercové plastové kapsli, která poskytuje slitku ochranu proti poškození. V kapsli je uložen certifikát pravosti. Na pozadí obou stran certifikátu jsou obrysy srdíček, v popředí jsou barevná srdíčka.
Nemusíte se starat, jak dárek zabalit - výrobce uložil slitek do plastové kapsle, stačí jen předat obdarované osobě.






Navíc od nás dostanete barevný dárkový pytlík se stužkou ZDARMA.


Bližší informace o dárku se dozvíte ZDE.
Prohlédněte si také jednogramový dárkový slitek z edice štěstí .


Ivan Tománek Odborník na vzácné kovy

O autorovi:

Ve finančním sektoru pracuje od roku 1996, původně pro společnost Nationale-Nederlanden / ING.
Od roku 2008 spolupracoval se správcem finančního majetku, německou společností Catus AG Vermögensverwaltung.
Oboru vzácných kovů se věnuje od roku 2009. Je spoluzakladatelem a jednatelem společnosti EKKA-Gold s.r.o.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.