Zákaznická podpora

EKKA-Gold PŘEDSTAVUJE - Producenti

Rady a tipy

Na tento pro nás významný rok 2019 se velmi těšíme. Protože jste nás na naší cestě doprovázeli Vy, naši zákazníci, partneři, sběratelé a investoři, chceme pro Vás připravit něco zajímavého a také se s Vámi podělit o naše zkušenosti a postřehy ze světa vzácných kovů.
Akcí bude několik a budeme Vás o nich v průběhu roku včas informovat. A věříme, že se máte na co těšit.

Jako první jsme pro Vás připravili nový seriál o producentech zabývajících se výrobou investičních slitků a mincí. Postupně Vám chceme přiblížit nejznámější světové producenty a přední hráče na trhu s produkty ze vzácných kovů. Investiční slitky a mince ze zlata, stříbra, platiny a dalších kovů znají zkušení investoři a sběratelé po celém světě. Každý z producentů v tomto oboru přispěl za dobu své existence k nějaké inovaci a pomohl k povědomí o něm u široké (nejen investorské) veřejnosti.
V oboru nalezneme výrobky s precizním řemeslným zpracováním, technologickými inovacemi i estetickými a uměleckými skvosty. 

Jako prvního producenta Vám chceme přiblížit toho, který nám je nejblíže – nejenom geograficky, ale také svojí mentalitou a společnou historií: významný producent investičních produktů ze vzácných kovů Münze Österreich, Rakousko.

Ivan Tománek Odborník na vzácné kovy

O autorovi:

Ve finančním sektoru pracuje od roku 1996, původně pro společnost Nationale-Nederlanden / ING.
Od roku 2008 spolupracoval se správcem finančního majetku, německou společností Catus AG Vermögensverwaltung.
Oboru vzácných kovů se věnuje od roku 2009. Je spoluzakladatelem a jednatelem společnosti EKKA-Gold s.r.o.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.