Zákaznická podpora

Zlatý retrívr ze sběratelské série Psí plemena


Věrný druh, rodinný přítel, asistenční pomocník.
Ve zkratce popsaná charakteristika zlatého retrívra, mezi pejskaři oblíbené rasy domácího psa.

Právě vyšel v pořadí čtvrtý kus dvanáctidílné sběratelské série stříbrných mincí Psí plemena od tuzemského producenta Česká mincovna, a. s.


Česká mincovna (ČM) jako významný tuzemský producent investičních mincí vychází vstříc vysoké poptávce po novém zpracování a nových námětech v tomto oboru.
Jedním z vydavatelských počinů roku 2021 je reakce ČM na skutečnost, že Češi jsou národem vášnivých pejskařů. Nejen pejskaři, ale i naši věrní psí přátelé, si zaslouží pozornost a obdiv.


Stříbrná investiční mince Psí plemena - Zlatý retrívr proof 31,1 g

Jedná se o standardní investiční minci s ryzostí 999/1000 a obsahem stříbra v množství 31,1 gramu. Mince má nominální hodnotu 1 NZD (novozélandský dolar), průměr 37 mm, hranu hladkou.
Mince České mincovny jsou raženy v zahraniční licenci ostrova Niue. Proto je na každé averzní straně vyražen portrét královny Alžběty II.
Na straně mince, která je věnována plemenu, je kolorované vyobrazení zlatého retrívra. Motiv retrívra je zobrazen také reliéfní ražbou na pozadí s hladkým lesklým povrchem.
Emisní náklad je 1000 ks. Mince v kapsli je dodávána v masivní koženkové etuji. Součástí balení je certifikát pravosti.


Mince pro sběratele nebo jako vhodný dárek

Milovníky psů mince ze série Psí plemena potěší. Kromě radosti ze zajímavého předmětu darujete také trvalou hodnotu s potenciálem růstu v čase.


Sběratelská série Psí plemena


Vzácné kovy jsou významným doplňkem každého investičního portfolia.
Kousek investičního zlata nebo stříbra nesmí v majetkové struktuře chybět. Vhodnými formami investice do vzácných kovů jsou investiční slitky a investiční mince.
Poptávka investorů a sběratelů je velká, producenti po celém světě proto přicházejí s novým zpracováním i novými motivy a náměty a obohacují tento zajímavý segment investování. Inovace se týkají jak slitků (viz např. stříbrné slitky Geiger original), tak mincí (viz např. kolorované zlaté a stříbrné mince nebo dodatečný bezpečnostní symbol Privy Mark u mincí Maple Leaf). 









Redakční rada EKKA-Gold


Redakční tým společnosti EKKA-Gold tvoří:

Lucie Kaletová

Maja Kaletová

Ivan Tománek



Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.