Zákaznická podpora

Článek na servru Kurzy.cz

Švýcaři patří mezi národy s vysokou afinitou ke zlatu. Dá se říci, že byste jen stěží našli tradiční švýcarskou rodinu, ve které by chybělo zlato ve své fyzické podobě mincí či slitků jako neodmyslitelná součást celkového majetkového portfolia rodiny.

U příležitosti návštěvy našich švýcarských kolegů u nás v Ostravě, jsme se dozvěděli i zajímavý „lidový klíč“ k určení minimálního množství zlata v rodině.
Celý článek je k dispozici zde: https://zlato.kurzy.cz/zpravy/410083-jak-spori-zlato-svycari/

Zdeněk Ďuriš, Ing. Finanční analytik, investor

O autorovi:
Sílí hlasy těch, kteří mají za to, že politika centrálních bank postavená na tisku peněz v globálním rozměru selhává. Nejenže nevede ke kýženému pozitivnímu ekonomickému efektu, nýbrž způsobuje nafukování spekulativních bublin, jejichž splasknutí ohrožuje samotný finanční systém.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.