Zákaznická podpora

Rozhovor Ing. Zdeňka Ďuriše v časopise Profi poradenství & finance

Na ukládání úspor do drahých kovů najdeme mnoho protichůdných názorů. V současné situaci celého finančního systému tato možnost ale může pomoci i v roli konzervativní složky portfolia. Jakou spolupráci nabízí společnost EKKA-Gold finančním poradcům, objasní jednatel a spolumajitel Ing. Zdeněk Ďuriš a obchodní ředitel společnosti Ing. Petr Volák.

Více v přiloženém článku.

Zdeněk Ďuriš, Ing. Finanční analytik, investor

O autorovi:
Sílí hlasy těch, kteří mají za to, že politika centrálních bank postavená na tisku peněz v globálním rozměru selhává. Nejenže nevede ke kýženému pozitivnímu ekonomickému efektu, nýbrž způsobuje nafukování spekulativních bublin, jejichž splasknutí ohrožuje samotný finanční systém.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.