Zákaznická podpora

Zlatá investiční mince Britannia „Oriental Border“ 1 Oz 2018

Zadní stranu zdobí po celém okraji mince orientální vzor, podle něhož je zvláštní ražba nazvána. Dominantní je vyobrazení Britannie z roku 1987 od autora Philipa Nathana. Britannia třímá v pravé ruce trojzubec, po jehož levé straně je nápis ONE OUNCE 999.9 FINE GOLD, po pravé straně nápis BRITANNIA orientovaný svisle. Ve spodní části mince je uveden rok vydání 2018, pod ním nápis NATHAN coby jméno autora ztvárnění.

Na lícní straně je pátá generace vyobrazení královny Alžběty II. od autorky Jody Clarkové. Portrét královny je královskou korunou a je umístěn na pozadí s gilošovaným vzorem, což minci dodává exkluzivní vzhled. Pod portrétem jsou iniciály autorky ztvárnění. Po obvodu mince jesou uvedeny nápisy ELIZABETH II. D. G. REG. F. D. 100 POUNDS.

Doporučujeme k nákupu.

Zlatou investiční minci Britannia „Oriental Border“ 1 Oz 2018 si můžete prohlédnout a koupit ZDE.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.