Zákaznická podpora

Prestižní kolekce stříbrných investičních mincí z dílny ČNB

Aktuality a zprávy

Tyto mince se netěší pouze zájmu investorů do vzácných kovů, ale také numismatiků pro své špičkové zpracování i jejich limitovaný počet. K nejpopulárnějším motivům patří mince vydaná k 500. výročí narození humanistického myslitele a biskupa Jednoty bratrské Jana Blahoslava, další mince připomíná jednoho z nejvýznamnějších českých malířů Maxe Švabinského, třetí mince je poctou teologovi a zároveň olomouckému arcibiskupovi a metropolitovi moravskému Josefu Karlu Matochovi, který osvědčil svou statečnost v nelehkých podmínkách předlistopadového režimu. Poslední mince, o které bychom se rádi zmínili, reflektuje 100. výročí zahájení pravidelného vysílání Československého rozhlasu. Pokud vás popis jednotlivých mincí zaujal, najdete je zde: https://www.ekka-gold.cz/stribrne-investicni-mince?price=0%2C363013&brands%5B0%5D=9


Lucie Kaletová marketinkový specialista

marketink, marketinkový průzkum, tvorba článků

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.