Zákaznická podpora

Svatý Valentýn je svátkem zamilovaných - nezapomeňte na dárek

Rady a tipy

Přímo pro tyto příležitosti navrhl německý producent Leipzieger Edelmetallverarbeitung zlaté cihličky Geiger Original ve speciální edici pro zamilované.
V tomto provedení se jedná o speciálně zabalený zlatý investiční slitek 1 gram vhodný jako dárek k vyjádření lásky a náklonosti k blízké osobě. 

Partneři, děti i rodiče mohou takový dárek přijmout jako poděkování za jejich starostlivost a péči. Takový dárek přináší nejen okamžitou radost; jedná se současně o předmět s trvalou (a pravděpodobně v čase rostoucí) hodnotou.
Je to krásný dárek, na který se nezapomíná.
Svatý Valentýn vychází letos na pátek 14. února

Slitek je vyroben z ryzího 24 karátového zlata. Je uložen ve čtvercové plastové kapsli, která poskytuje slitku ochranu proti poškození. Potištěná pasparta kolem slitku slouží současně jako certifikát pravosti. Na pozadí obou stran certifikátu jsou obrysy srdíček, v popředí jsou srdíčka barevná .


Nemusíte se starat, jak dárek zabalit - slitek v plastové kapsli Vám ZDARMA uložíme do dárkové etuje. Nyní stačí jen předat obdarované osobě.

Podívejte se také na variantu Zlatý investiční slitek Geiger Original 1 gram edice štěstí.

Ivan Tománek Odborník na vzácné kovy

O autorovi:

Ve finančním sektoru pracuje od roku 1996, původně pro společnost Nationale-Nederlanden / ING.
Od roku 2008 spolupracoval se správcem finančního majetku, německou společností Catus AG Vermögensverwaltung.
Oboru vzácných kovů se věnuje od roku 2009. Je spoluzakladatelem a jednatelem společnosti EKKA-Gold s.r.o.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.