Zákaznická podpora

Stříbrná kolekce slitků

Rady a tipy

Předvánoční čas nepatří k nejklidnějším obdobím roku. Najít krásný, hodnotný a nadto i originální dárek za rozumné peníze, není vždy jednoduché. Jednou z možností, jak příjemně překvapit, je darovat vzácné kovy, třeba ve formě stříbrných slitků. Máme pro vás tipy hned na tři typy slitků, které v sobě snoubí nejen precizní zpracování, ale také vysokou estetickou hodnotu.


Slitek první – Argor-Heraeus 50 g, aneb klasika neomrzí

Produkty švýcarského producenta Argor-Heraeus patří dlouhodobě k nejvyhledávanějším, ať už se jedná o zlaté, platinové, palladiové či stříbrné slitky. Pro mnohé zákazníky představují cosi jako etalon kvality. Je vyroben ze stříbra o ryzosti 999/1000. 

Slitek je na přední straně označen logem producenta, ryzostí a hmotností kovu, na těle zadní strany slitku jsou vyražena drobná loga producenta — písmena AH v kruhu. Slitek je dodáván v plastovém obalu velikosti bankovní karty a nelze jej vyjmout bez poškození obalu. Pasparta kolem slitku slouží jako certifikát pravosti. Více o slitku Argor-Heraeus 50 g najdete zde.



Slitek druhý – Geiger original — Multicard 25 x 1 g, aneb spojení praktičnosti s krásou

Multicard tvoří 25 samostatných jednogramových slitků o ryzosti 999/1000. Manipulace s jednotlivými slitky je tedy velmi pohodlná a není potřeba je odlamovat jako u obdobných produktů jiných producentů. Jednotlivé gramové slitky čtvercového tvaru mají rozměr 10,60 x 10,60 mm s vroubkovanou hranou. Na přední straně slitku s perlovým povrchem a vysokým reliéfem je v rámečku vyobrazen zámek (SCHLOSS) GÜLDENGOSSA, zadní strana slitku je zdobena mnohočetným logem producenta. 

Tento investiční produkt se pyšní mimořádně silným zabezpečením pravosti. Každý slitek nese v modrém poli individuální fluorescentní sériové číslo a značku LEV, které jsou viditelné pod UV světlem. Mincovna Leipziger Edelmetallverarbeitung GmbH (LEV) patří k nejmodernějším a nejinovativnějším producentům investičních kovů v Německu. Více o slitku Geiger original — Multicard 25 x 1 g najdete zde.



Slitek třetí – Stříbrný investiční slitek GEIGER Originál 31,1 g (1 Oz), aneb bezpečí v kompaktní formě

Stříbrný investiční slitek Geiger original 1 Oz je vyražen ze stříbra o ryzosti 999/1000, obsahuje 31,10 gramů stříbra, je čtvercového tvaru o rozměrech 33,50 x 33,50 mm. Je velkým bratrem předchozího slitku a nese stejně silné zabezpečení pravosti. Slitek je adjustován v plastové kapsli. Ideální dárek pro investory a sběratele. Více o slitku GEIGER Originál 31,1 g (1 Oz) najdete zde.



Nevybrali jste si? Nevadí, třeba se vám bude líbit jiný zástupce rodiny stříbrných investičních slitků z naší nabídky.

Lucie Kaletová marketinkový specialista

marketink, marketinkový průzkum, tvorba článků

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.