Zákaznická podpora

Hvězdný herec Idris Elba o zlatě

S lehkou hlavou

Průvodcem nového výpravného pořadu, který pro World Gold Council vyrobila společnost Pioneer Productions, není nikdo menší než Idris Elba (Luther, Bestie, Únos letadla). Jeden z nejpopulárnějších herců současnosti se vydal na dlouhou a dobrodružnou pouť v čase i prostoru za tajemstvím žlutého kovu. Napříč kontinenty zkoumá, jakou roli v životě lidí zlato sehrává. Navštíví hlubinné kanadské šachty i jihoafrické doly, prozkoumá počátky zlaté horečky v 19. století a vysvětlí, co pojí zlato a první džíny Levi's. Kromě tradiční role zlata jako investičního kovu a suroviny pro šperky zjistíme, že je to nezastupitelný prvek v řadě moderních technologií – ve špičkové lékařské diagnostice, mobilních telefonech, kosmických sondách i kvantových superpočítačích. Jak Idris Elba říká: "Rád bych vám vyprávěl příběh. Příběh, o kterém jsem si myslel, že ho dobře znám. Ale ukázalo se, že je daleko neuvěřitelnější, než jsem si kdy dokázal představit." Socioekonomický dopad a transformační síla zlata na lidskou společnost a jednotlivce je daleko zásadnější, než si běžně dokážeme připustit.

Film je dostupný například na platformě YouTube zde: https://www.youtube.com/watch?v=R7UikzYdgTc

Lucie Kaletová marketinkový specialista

marketink, marketinkový průzkum, tvorba článků

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.