Zákaznická podpora

EKKA-Gold DOPORUČUJE - Vánoční zlatý slitek 1 gram GEIGER originál v etuji ZDARMA

Rady a tipy

Vhodným dárkem pro sváteční vánoční chvíle je precizně zpracovaný zlatý investiční slitek GEIGER original 1 gram .9999  ve vánoční edici od německého producenta Leipziger Edelmetallverarbeitung GmbH uložený v mincovní etuji.
Udělejte radost svým nejbližším exkluzivním dárkem s trvalou hodnotou.
A my Vám  zakoupený slitek ZDARMA vložíme do etuje AIRBOX v hodnotě 126 Kč.

Slitek s vánočním motivem je zvláštní nabídkou producenta.
Geiger Original je titul inovativní série slitků od producenta Geiger Edelmetalle. Slitky zaujmou čtvercový, tvarem a dalšími zajímavými atributy.
Slitek o rozměrech 10,6 x 10,6 mm je zapaspartován v plastové kapsli o rozměrech 50 x 50 mm, která mu poskytuje ochranu proti poškození. Pasparta je potištěna vánočními motivy. Kromě toho jsou uvedeny standardní údaje o slitku, jeho ryzosti a gramáži a informace o výrobci. Jedná se zlatý investiční slitek s certifikátem pravosti.
Motivem všech slitků GEIGER na přední straně je zámek GÜLDENGOSSA (Schloss Güldengossa). Pod horní hranou slitku je název výrobce GEIGER  EDELMETALLE, nad spodní hranou 1g FEINGOLD 999,9.
Pasparta slitku vánoční edice je černé barvy s motivy baňky, sněhové vločky a hvězd vyvedených ve zlaté barvě.


Zadní stranu slitku pokrývají mnohočetná vyobrazení loga producenta (v kosočtverci naležato písmena LEV). Jedno větší logo reaguje na UV záření. Nechybí výrobní číslo slitku. Pasparta je bílé barvy opět s vánočními motivy vyvedenými ve zlaté barvě. Nápisy v němčině a angličtině Zertifikat Certikate Gewicht weight 1 g Feingold fineness AU 999,9 Produktionsleiter production manager a jeho podpis.



Zvláštními atributy jsou prvky bezpečnosti, které ztěžují, ne-li přímo znemožňují padělání slitků

  • Pásek s vyraženým výrobním číslem má vyšší reliéf
  • Výrobní číslo a další části zadní strany slitku jsou potaženy luminiscenční vrstvou citlivou na UV záření
  • Obvodové hrany slitku jsou drážkovány, což je prvek, který se používá výhradně u mincovní ražby


Mnoho lidí věří, že zlato (Au, Aurum) má kouzelnou moc. Zda je to pravda, se neprokázalo. Rozhodně však mnoho lidí zažije příjemné překvapení, když se jim zlato poprvé dostane do rukou. Zlatá mince nebo slitek překvapí svojí "skutečně zlatou barvou" a hmotností, která překvapí (zlato 1,7 x těžší než olovo).
Zlato je ušlechtilý kov žluté barvy. Pro svoje unikátní vlastnosti, chemickou odolnost a stálost a rovněž pro velkou přitažlivost je člověkem využíváno již po tisíce let.
Významnou roli hraje zlato ve světě financí a jako pojistka majetkového portfolia.
Cena zlata se udává v amerických dolarech za jednu trojskou unci. Trojská unce se označuje "Oz" a představuje hmotnost 31,1035 gramu.

Ivan Tománek Odborník na vzácné kovy

O autorovi:

Ve finančním sektoru pracuje od roku 1996, původně pro společnost Nationale-Nederlanden / ING.
Od roku 2008 spolupracoval se správcem finančního majetku, německou společností Catus AG Vermögensverwaltung.
Oboru vzácných kovů se věnuje od roku 2009. Je spoluzakladatelem a jednatelem společnosti EKKA-Gold s.r.o.

Přidejte se k odběratelům našich zpráv a analýz. Registrací k odběru našeho newsletteru získáte zdarma přístup ke kvalitním obsahům a analýzám, které jsou jinde předmětem placeného servisu.

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.